Aquest dijous ha tingut lloc l’encesa dels llums de Nadal a Balaguer

06/12/2019

Aquest dijous dia 5 de desembre, ha tingut lloc l’encesa dels llums de Nadal a Balaguer. L’encesa s'ha fet a 2/4 de 9 a la plaça del Mercadal i hi han assistit el Paer en Cap, diversos paers i membres de les associacions de comerciants.

 

Tot seguit, l’Orfeó Balaguerí ha ofert una cantada de nadales al costat de l’arbre de Nadal de la plaça Mercadal. L’encesa de llums també ha donat inici a les campanyes de Nadal de les Associacions de Comerciants, que han ofert xocolata desfeta als nombrosos assistents.

 

A l'acte d'encesa de llums, el Paer en Cap ha destacat la bona afluència de públic, per la tria d'aquest any de l'emplaçament al costat de l'arbre de Nadal a la plaça del Mercadal, just al costat de la pista de gel i amb la companyia de les nadales de l'Orfeó Balaguerí.

 

Un cop acabat l’acte, representants de les Associacions han presentat les respectives campanyes comercials de Nadal.

 

L'associació de comerciants ACB oferirà als seus compradors, des d'avui i fins al 6 de gener, la possibilitat d'omplir amb cada compra una butlleta per entrar als sorteig d'un creuer per a dues persones de 8 dies per la Costa Esmeralda.

 

Des de l'associació han volgut destacar que es tracta del primer creuer que utilitza gas natural com a combustible, per la qual cosa és més respectuós amb el medi ambient, filosofia que encaixa molt bé amb l'associació, que aposta per un comerç de qualitat, proximitat i cada vegada més sostenible.

 

L'Associació de comerciants del Centre Històric, també ha presentat la seva campanya comercial en la que aprofitant la proximitat a la pista de gel, ubicada al bell mig del centre històric, regalarà als seus clients vals per poder patinar.

 

Des de l'associació han remarcat que després de l'experiència de l'any passat, en que van constatar que la pista va ser un revulsiu econòmic per la zona, en atreure un major nombre de compradors, fins i tot de fora de la ciutat, aquest any han volgut apostar decididament per aquesta proposta que ofereixen amb la col·laboració de la Paeria.

 

Pel que fa a la pista de gel, que ha entrat en funcionament coincidint també amb l'encesa de les llums de Nadal, té una superfície de 300 metres quadrats, estarà oberta de dilluns a divendres de 17 a 21h i els dissabtes, diumenges, festius i els dies de vacances escolars, als matins d'11 a 14 i de 16 a 21h.

 

El preu per 30 minuts de patinatge, amb els patins inclosos és de 6 euros. Els menors de 5 anys han d'accedir a la pista acompanyats d'un adult. Aquests acompanyants hauran de pagar 3 euros per al lloguer de grampons. A més, cal dur guants per accedir a la pista, i en el cas de no portar-ne, s'ofereix també un servei de lloguer al preu de 2 euros.

Infolleida