Aquest dissabte es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de la segona edició del Premi d’Àlbum Il•lustrat Vila de Térmens

09/04/2021

Donades les circumstàncies sanitàries, s’han suspès totes les activitats culturals previstes. L’acte es farà sense públic i es limitarà als mitjans de comunicació

El Centre Cultural Sant Joan de Térmens acollirà, aquest dissabte 10 d’abril, a les 12 del migdia, l’acte d’entrega del premi a l’autor o autora de l’obra que ha estat escollida la guanyadora de la segona edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens.

 

A causa de les mesures sanitàries del moment, s’han suspès totes les activitats programades i l’acte es limitarà a fer l’entrega del premi per part dels membres del jurat al guanyador o guanyadora i a atendre els mitjans de comunicació que hi estiguin interessats.

 

El premi el convoca l’ajuntament del consistori, té un import de 4.000 euros, i l’obra guanyadora es publicarà en una col·lecció especial. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Térmens fa una aposta per la cultura com a element dinamitzador de l’àmbit local i ho fa amb l’organització d’un premi d’àlbum il·lustrat que entronca amb la gran tradició d’il·lustradors i il·lustradores que tenim a Catalunya.

 

Pel que fa a la temàtica del premi, es valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valorarà serà la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.

Infolleida