Aquest estiu es realitzaran reformes a l'escola Àlber d'Albesa 

17/07/2019

El Departament d'educació executarà les obres per un pressupost de prop de 40.000€

Aquest estiu s’executaran obres de millora a l’escola Àlber d’Albesa. El Departament d’educació, finançarà i executarà aquestes obres amb un  pressupost d¡uns 40.000€. L’objectiu es poder cobrir les necessitats més imperioses que presenta l’edifici escolar i d’una manera temporal, fins la construcció d’unes noves escoles.

Aquestes millores, passen per oferir un entorn escolar més segur i funcional a les nenes i nens d’Albesa, així com a l’equip docent. Consistiran  en arreglar  finestres i portes, dignificar els banys, millorar el paviment de la vorera i el pati o habilitar un espai perquè els mestres puguin guardar el material, entre d’altres actuacions.

L'escola actual d’Albesa, construïda als anys 50, presenta importants problemes d’estructura, manca d’espai i existència de mòduls prefabricats, característiques que, segons han assegurat fonts del departament d’ensenyament, fan que sigui una de les noves construccions escolar a prioritzar.

Aquest passat curs 2018-2019, l’escola Àlber tenia escolaritzats 126 alumnes.
Tant l’AMPA, com professors i veïns, durant aquest curs varen realitzar diferents actuacions reivindicant una escola digna i segura pels nens i nenes d’Albesa.

L’Ajuntament d’Albesa ha assegurat que, juntament amb l’AMPA, equip docent i veïns i veïnes del municipi continuaran lluitant, d’una manera conjunta, per la construcció, el més aviat possible, d’un nou equipament escolar al poble.

Infolleida