Arriba la 4a edició de la Cursa de la Serp, solidària i inclusiva

08/05/2018

El proper 20 de maig de 2018 la Cursa de la Serp de la Sentiu de Sió arriba a la seva quarta edició. Aquesta cursa és oberta a tothom que hi vulgui participar, i consta de dos proves de 5 i 10 km, que es poden fer corrent, i en aquest cas són puntuables a la Lliga de Ponent, o bé caminant. A més s'organitzen curses infantils, des dels 3 fins als 14 anys.

Com a novetat, s’hi ha inclòs un recorregut d’inclusió social, d’1 km de distància, apte per a persones amb mobilitat reduïda i/o amb cadira de rodes, autònoma, assistida i elèctrica.

En l’acte de presentació que s’ha fet avui al Consell Comarcal de la Noguera, hi han intervingut representants de l’organització de la Cursa de la Serp, i de les institucions que hi donen suport: la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concep Cañadell; l’alcalde de la Sentiu de Sió, Sr. Antonio López; la presidenta del Consell Esportiu de la Noguera, Sra. Sònia Valero, i el director dels ST de Lleida del Departament de Treball, Acció Social i Famílies, Sr. Joan Santana.

En la seva intervenció, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concep Cañadell, va agrair a l’organització de la Cursa de la Serp la seva solidaritat amb els infants i els joves en risc d’exclusió social de la Noguera a través de l’associació «Els Bitxos», associació que es va constituir l’any 2007 per col·laborar amb el Centre Obert La Noguera del Consell Comarcal de la Noguera, que actualment es denomina Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera, que treballa amb l'objectiu de minimitzar les situacions d’exclusió social en què es troben els infants i joves més desfavorits de la comarca, oferint-los la possibilitat de gaudir de la infància i l'adolescència, de poder estudiar i alimentar-se correctament, i participar en la celebració de les festes tradicionals.

Infolleida