Artesa de Segre celebrarà la 575a edició de la Fira de Sant Bartomeu

06/08/2018

Artesa de Segre celebrarà, els dies 25 i 26 d’agost la 575ª edició de la Fira de Sant Bartomeu. El programa inclou moltes activitats que pretenen promocionar la gastronomia de proximitat i parades d’artesans. 

Com a novetat aquest any hi haurà un nou espai anomenat D'GUSTA, on es podran degustar tapes elaborades per restaurants d’Artesa de Segre i rodalies. D’altra banda també s’hi podrà provar una sèrie de productes locals com formatges, coques de recapte, cerveses artesanes i embotits. 

La Fira obrirà les portes de 10h a 22h. 

Enguany és la 575a edició de la Fira de Sant Bartomeu, en el transcurs del temps la mecanització en el conreu i la febre mercantil, han provocat que l’últim mig segle aquesta hagi hagut de readaptar-se substituint el bestiar per exposicions de maquinària agrícola, expositors dels comerços de la zona però sense deixar de reivindicar en certa manera treballs artesanals que han intentat perdurar dins la modernitat, tot oferint uns productes artesanals de proximitat d’alta qualitat fent conegut encara avui dia el nostre municipi d’Artesa de Segre.
Infolleida