Èxit del VI Mercat del vell de Balaguer

24/04/2018

L'Associació de Dones Solidàries Dóna Pas va organitzar per sisena vegada el Mercat del Vell a Balaguer el dissabte 14 d’abril. L'Oficina Jove de la Noguera del Consell Comarcal de la Noguera també hi ha participat i col·laborat en totes les edicions com a punt d’inscripció.

Aquest mercat és un espai de venda de productes de segona mà, on els paradistes paguen una inscripció de 5€ i tenen dret a una taula i 4m d'espai durant tot el dia per vendre els seus objectes. Aquest any per motius meteorològisc es va ubicar al carrer del Pont, tot i que la seva ubicació habitual és el passeig de l'Estació. Durant el dia  hagut l'actuació de música tradicional a càrrec de Xavier Serret

 

Cada edició del mercat s’ha dedicat a una causa solidària, enguany a l’ONG Lleida pels refugiats, i durant el matí s’ha venut coca amb xocolata i s’ha habilitat un espai de recollida de material per als refugiats com mantes, sacs de dormir, roba, etc. A més, es va poder gaudir de l'actuació de música tradicional a càrrec de Xavier Serret.

 

Aquest tipus de mercat té molt bona rebuda per la ciutadania, ja que en totes les edicions augmenta el nombre de parades, fins arribar a 40 paradistes en aquesta darrera.

Infolleida