Baixa la demanda per als allotjaments rurals 

01/08/2021

Des del sector de l’allotjament rural destaquen que està sent un estiu ben diferent als anteriors, amb reserves d’última hora i pernoctacions més curtes. Enguany tampoc reben turistes estrangers, fent, així, que els visitants que reben siguin de proximitat 

Reserves d’última hora, turisme de proximitat i pernoctacions més curtes, aquests són els principals trets que han destacat des del servei d’allotjaments de Cal Ribero de cara al punt més alt d’ocupació turística de l’estiu, l’Agost. La pandèmia, doncs, ha marcat un estiu que, asseguren, no està sent del tot bo en espais com aquest. 

 

Si bé els espais rurals són una de les destinacions amb més demanda, el fet que el turisme estranger no s’hi desplaci marca, també, la temporada. 

 

Ben diferent és la situació a La Baronia de Rialb on, per tal de controlar els accessos als espais naturals, han habilitat, des d’aquesta setmana, un nou pàrquing que regula els accessos a les zones de bany, un dels punts més visitats. 

 

Així doncs, mentre en espais com càmpings o hotels l’ocupació és ben alta de cara a l’agost, els allotjaments rurals tancaran un estiu ben diferent al que tenien els darrers anys.

Ariadna Sanchez Ber