Balaguer se suma, per segon any, a l'activitat Liceu a la Fresca 

12/06/2018

Aquest proper dissabte 16 de juny a les 22 h tindrà lloc al pati dels antics escolapis, al carrer del Miracle, 23 de Balaguer, la retransmissió en directe des del Liceu de Barcelona de l’òpera MANON LESCAUT de Giacomo Puccini.

Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies. Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional.

Un quart d’hora abans del començament de la retransmissió en directe, a les 21.45 h, membres de l’Associació Cultural Grup d’Art 4 de Balaguer, explicaran als assistents
l’argument de l’òpera. Precisament aquesta associació, juntament amb els Amics de l’Òpera de Lleida col·laboren, per segon any consecutiu, amb aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Balaguer arran d’una col·laboració amb el Liceu de Barcelona.

L’associació Gastrobar de Balaguer donarà servei de bar a tots els assistents a aquesta retransmissió que tindrà una durada aproximada de dues hores i quaranta-cinc minuts.
Infolleida