Balaguer se suma, un any més, als actes per recaptar fons per La Marató de TV3

02/12/2019

Durant tot el mes de desembre hi ha previstes diferents activitats organitzades per la regidoria de Festes i diverses entitats de la ciutat, entre elles, la Marató artística del dia 15

Balaguer se suma, un any més, als actes per recaptar fons per La Marató de TV3. Durant tot el mes de desembre hi ha previstes diferents activitats organitzades per la regidoria de Festes i diverses entitats de la ciutat.

 

Els actes centrals del programa d'activitats tindran lloc el dia 15 coincidint amb la celebració a TV3 de La Marató. Es faran novament a la plaça del Mercadal i començaran a les 11 en punt. Hi haurà tallers didàctics, musicals, sortejos, venda de productes solidaris i, entre altres, també hi seran presents els bombers que un any més aproparan els seus vehicles per tal de deixar-hi pujar als menuts de la família.

 

Paral•lelament tindrà lloc, al mateix indret del Mercadal, la Marató artística on hi participaran diferents entitats relacionades amb el món musical, esdevenint un espectacle constant al llarg del matí en un escenari muntat per l’ocasió. Tothom que desitgi presenciar alguna actuació podrà llogar una cadira a 2 euros per tal de recaptar fons.

 

Com a novetat, els comerços del centre històric obriran aquell dia durant tot el matí.

 

També aquest any, la ciutadania pot tornar a col·laborar amb els estels solidaris, alguns dels quals ja s'han penjat al Passeig de l'Estació. Així mateix, durant la Fira de Santa Llúcia es podrà participar en la llonganissada que organitza cada any l'Associació Dona Rural o comprar les bosses que han preparat des de l'Associació l'Estel.

 

 

Infolleida