Balaguer segueix com a “Ciutat del Bàsquet Català” aquest 2021

19/02/2021

La pandèmia no va permetre celebrar l’any 2020 la capitalitat del bàsquet català a Balaguer, és per això que s’ha ajornat i serà aquest 2021 quan es duran a terme els diferents actes programats, entre els que s’hi troben el Memorial Josep Sabanés, el Circuit Català de 3x3 o la trobada provincial d’escoles de bàsquet 

La impossibilitat de dur a terme tot el programa d’activitats durant el 2020 a causa de la pandèmia, ha portat a Balaguer a mantenir-se com Ciutat del Bàsquet Català aquest any 2021. A l’espera de poder realitzar totes les activitats si la pandèmia ho permet, la comissió organitzadora ha presentat, aquest dijous, el calendari programat.


Així doncs, el Memorial Josep Sabanés, programat pel mes de juny, donarà el tret de sortida al conjunt d’activitats, entre les que s’hi troben el Circuit Català de 3x3, una exposició o la trobada provincial d’escoles de bàsquet, entre d’altres. 


Amb la de Balaguer, serà la tercera vegada que la capitalitat del bàsquet català cau sobre el territori lleidatà, ja que l’any 2000 es va celebrar a Lleida i el 2014 a la Seu d’Urgell. 

Ariadna Sánchez