Balaguer sorteja un cap de setmana per a dues persones a l'edat mitjana en el marc de la Festa Harpia 2018

09/08/2018

L’Ajuntament de Balaguer amb col·laboració dels comerciants del Centre Històric i l’Associació de Comerciants de Balaguer ha organitzat un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Edat Mitjana coincidint amb la celebració de la Festa Harpia 2018. Balaguer Medieval que tindrà lloc els propers dies 14, 15 i 16 de setembre, a la ciutat.


Es tracta de viure una experiència tot rememorant el passat, convivint al campament medieval que el grup de recreació Fets Històrics munta durant els dies de la festa al
parc de la Transsegre, on es conviu amb l’essència històrica de l’època.


D’aquesta forma els agraciats seran rebuts el divendres a les 20.30 h a baix al campament, i seran apadrinats pel grup Arnau Mir de Tost, els lliuraran el vestuari propi que hauran de dur durant aquests dies i es convertiran en dos personatges més. El premi inclou dormir les dues nits en una tenda medieval, els àpats amb els grups de recreació i participaran en les diferents activitats programades durant tot el cap de setmana dins el campament.


Les butlletes per a participar-hi es trobaran als diferents comerços de la ciutat a partir del dia 10 d’agost i es podran omplir fins el dia 10 de setembre.
Infolleida