Camarasa mantindrà, finalment, el servei de caixer 

30/12/2021

L’únic caixer de Camarasa romandrà obert, una notícia que des del municipi s’ha rebut amb molta satisfacció després que veïns, veïnes i consistori hagin dut a terme, en els darrers mesos, diferents accions per tal de fer-se escoltar i mantenir el servei. Així, a partir del proper 1 de gener, canviarà el format que tenien fins ara i funcionarà amb servei de caixer automàtic i servei al públic determinats dies 

Amb satisfacció, així és com han rebut des de Camarasa la notícia que al final l’únic caixer del municipi romandrà obert amb l’atenció sota demanda i cita prèvia. Així, les accions de veïns, consistori i la insistència per mantenir el servei, ha donat els seus fruits i, finalment, es mantindrà el servei de caixer automàtic i el servei al públic determinats dies. 

 

Des del consistori de la vila apunten a la importància de mantenir serveis com aquest al municipi, ja que són un element més per evitar el despoblament. 

 

El nou servei entrarà en funcionament el proper 1 de gener, i des del municipi esperen que compleixi les necessitats de veïns i veïnes. 

Ariadna Sanchez Ber