Camarasa posa en marxa el projecte “Territori Artemisa” 

18/06/2021

Camarasa ha presentat, aquest divendres, el projecte “Territori Artemisa”, una aposta artística que vol posar en valor el municipi i que preveu activitat al llarg de l’any al voltant de l’art, la creativitat, la natura, la memòria històrica i la feminitat 

Vinculant la memòria històrica, el paisatge, la feminitat i la creativitat, Camarasa posa en marxa el projecte Territori Artemisa, una aposta artística que vol posar en valor el municipi amb activitats tot l’any. En la seva estrena, Territori Artemisa ha confeccionat un programa d’activitats molt divers, que passa des de la creació d’un mural fins a diferents activitats en l’àmbit educatiu i experiencial adreçades als infants i que tindran lloc al llarg d’aquest any. 

 

Així, com a tret de sortida, aquesta primera edició s’iniciarà amb un mural en homenatge a les Artemises camarsines, representades en les dones grans que han tingut i segueixen tenint cura del poble. 

 

Així, Territori Artemisa neix amb l’objectiu de cercar la interacció entre la memòria històrica, l’art públic i els mateixos habitants del municipi.

Ariadna Sánchez