Castell del Remei dona a conèixer el seu projecte per la biodiversitat

21/07/2018

Fins ara s’han instal·lat nius de cigonyes, reintroduït òlibes i xoriguers, i a la tardor es col·locaran caixes per a muricecs

La introducció de diverses espècies d’aus i la instal·lació d’una illa flotant al llac són algunes de les accions que s’han dut a terme a la finca Castell del Remei des de l’any 2016, fruit d’una estreta i ferma col·laboració entre l’Àrea de Biodiversitat i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Direcció de l’empresa vitivinícola Castell del Remei.

Pel que fa a fauna, s’han instal·lat nius de cigonyes, reintroduït òlibes i xoriguers mitjançant la tècnica de hacking (simulant els nius de les espècies), i a la tardor es col·locaran caixes per a muricecs als arbres pròxim a les vinyes.

Quant a la vegetació, s’ha construït una illa artificial flotant al llac en la que s’hi han plantat lliris grocs silvestres de dues floracions anuals.

Aquestes iniciatives, que s’afegeixen al projecte d’enjardinament, reforcen l’aposta de Castell del Remei per la biodiversitat i la practica d’una responsabilitat social corporativa que fomenten les seves prioritats de l’ecologisme i el turisme presents en el seu Pla Estratègic.

InfoLleida