Castell del Remei fa un pas més en la seva política de sostenibilitat 

07/10/2020

La nova instal·lació, dotada de 270 panells fotovoltaics, permetrà a Castell del Remei estalviar un 40% del consum energètic. L’acció s’emmarca en la política de Responsabilitat Social del celler centrada en la conservació i preservació de l'entorn 

Amb l’objectiu de fer un pas endavant en la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, Castell del Remei estrena una instal·lació d’autoconsum dotada de 270 panells fotovoltaics. Amb aquesta nova instal·lació, de 540m2, el celler aconsegueix un estalvi de consum energètic d’un 40%. 

 

El Celler espera que la nova inversió sigui amortitzada en menys de cinc anys, un benefici afegit a l’aposta que fa Castell del Remei per la preservació natural que envolta el celler en el marc de la seva política de Responasibilitat Social. 

 

Cal tenir en compte que, des del 2016, Castell del Remei ha invertit en sostenibilitat i la conservació de l’entorn del celler amb accions com la instal·lació d’una illa flotant al llac amb flors silvestres, la plantació de més de mig miler d’arbres o la reintroducció de diverses espècies d’ocells.

Ariadna Sánchez