Castelló de Farfanya treballa per fer visible l’interior de la Torre del Torrent 

20/05/2022

L’ajuntament de Castelló de Farfanya ha aprovat, en el darrer ple, el projecte de consolidació i rehabilitació de l’interior de la Torre del Torrent per tal de fer-la accessible al públic. El projecte s’emmarca en el procés que porta a terme el consistori per tal de donar a conèixer el patrimoni del municipi 

Després d’executar els treballs a l’exterior de la Torre del Torrent, que han servit per reforçar-ne l’estructura, l’ajuntament de Castelló de Farfanya ha iniciat, ara, els tràmits per fer visible l’interior d’aquest edifici. Així, el consistori va aprovar, en el darrer ple, el projecte de consolidació de l’interior de la Torre, un projecte que suposarà una inversió de prop de 50.000 euros. 

 

Així, aquesta fase de consolidació, es centrarà en la rehabilitació, millora de l’accessibilitat i il·luminació de l’interior de la fortificació. 

 

Des del consistori, que encaren aquesta rehabilitació en el marc del projecte per donar a conèixer el patrimoni del municipi, no descarten, tampoc, la instal·lació de panells informatius que donin a conèixer la història medieval de la vila.

Ariadna Sanchez Ber