Clam per la igualtat de les dones en aquest 8 de març

08/03/2023

Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest 8 de març a Balaguer en un clam que ha volgut mostrar que la lluita per igualtat de les dones no entén de cultures ni col·lectius. Al llarg de la concentració han volgut llençar també el missatge la importància de lluitar dia a dia, i utilitzar el 8 de Març com un altaveu 

Lluitar per la igualtat i acabar amb la violència envers de les dones, aquests han estat el principals clams que s'han pogut veure a la concentració d'aquest dia 8 de Març a Balaguer, una concentració a la Plaça Mercadal que ha aplegat més d’un centenar de persones. Una lluita que, han volgut demostrar, no entén de cultures ni col·lectius.


De fet, una de les altres reivindicacions que s’han volgut mostrar és el fet que s’ha de lluitar dia a dia per la igualtat i utilitzar el dia 8 de març com un altaveu. 

 

La concentració a la Plaça Mercadal no és la única activitat que s’ha dut a terme a la capital de la Noguera per reivindicar el dia, sinó que també hi han hagut altres concentracions com la que ha dut a terme el Consell Comarcal davant de la seva seu.

Ariadna Sanchez Ber