Cloenda del Lletres per a Tothom de Menàrguens

19/01/2018

Des del 23 d’octubre 2017 fins al passat 18 de gener 2018 s’ha dut a terme a Menàrguens una nova edició del programa Lletres per a Tothom, organitzat per l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera. El curs ha tingut una durada de 65 hores lectives i ha estat adreçat a persones d’origen estranger residents a Menàrguens, amb la participació de 16 persones.

El programa Lletres per a Tothom sorgeix amb l’objectiu de donar compliment a la mesura 34 del Pacte Nacional per a la Immigració, que aposta per emprendre un programa per a l’alfabetització en català de les persones immigrades residents a Catalunya i que manifesten dificultats d’expressió escrita i comprensió lectora.

En el marc d’aquesta formació s’han inclòs també algunes sortides per a promoure el coneixement de l’entorn i per treballar altres habilitats personals i socials.

A la cloenda del curs van assistir el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i l'alcaldessa de Menàrguens, Anna M. Calvís, que van poder compartir amb els participants la valoració positiva del curs.

Infolleida