Comença el curs de català de nivell inicial per a persones nouvingudes d’Albesa

16/01/2024

El Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat i el Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva (PLACI) de l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera organitzen en col·laboració amb l’Ajuntament d’Albesa un curs de català de nivell inicial adreçat a totes aquelles persones nouvingudes al municipi d’Albesa que vulguin iniciar-se en el coneixement de la llengua i la cultura catalanes.

 

El curs comença el proper 15 de gener i s’acaba el 16 de maig de 2024. Té una durada de 120 hores, que s’impartiran els dilluns, els dimarts i els dijous en horari de 19.00 a 21.00 hores, al Centre Cívic Victorina Vila Badia d’Albesa.

 

La formació impartida pel Centre Cultural d’Idiomes de Balaguer s’adreça a totes aquelles persones nouvingudes del municipi d’Albesa que vulguin adquirir unes habilitats lingüístiques bàsiques en llengua catalana. El curs és gratuït i es lliurarà un certificat d’assistència al finalitzar la darrera sessió.

 

Des del Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva  (PLACI) es preveu fer altres accions que ajudin a crear espais de convivència al municipi d’Albesa.

 

Infolleida