Comença la consolidació urgent de l'ermita de Santa Creu de Menàrguens 

31/05/2021

Les humitats del terreny que l’envolta i el pas del temps, han provocat un gran deteriorament a l’ermita de Santa Creu de Menàrguens. És per això que el consistori ha iniciat les obres de consolidació urgent d’aquest edifici, una actuació que es centrarà en la consolidació de les façanes, la recuperació del tram centre i el revestiment de l’interior 

L’Ajuntament de Menàrguens ha iniciat les obres de consolidació urgent de l’ermita de Santa Creu. En els darrers anys, i a causa de les humitats del terreny que l’envolta, l’ermita ha patit un gran deteriorament i, és per això, que el consistori de la vila ha iniciat l’arranjament d’aquesta. 

 

L’actuació es centrarà en la consolidació de les façanes, la recuperació del tram central i el revestiment de l’interior. Des del consistori apunten, però, que si bé l’actuació és totalment necessària no serà suficient i, és per això, que estudien dur a terme un projecte de restauració més endavant. 

 

Així, amb aquest projecte, que ascendeix a prop de 54.000 euros, des del consistori segueixen treballant per tal de difondre el valor històric, patrimonial i arquitectònic del municipi.

Ariadna Sánchez