Construcció de tres dics de contenció al Dipòsit Controlat de Residus Municipals de la Noguera a Balaguer

20/04/2021

Aquest mes de març han començat les obres de construcció de tres dics de contenció al Dipòsit Controlat de Residus Municipals de la Noguera, ubicat al municipi de Balaguer.

 

L’estat actual d’explotació del vas d’abocament permet la construcció d’aquests tres dics de contenció per millorar l’explotació del dipòsit controlat en el vessant sud, a la part baixa del vas d’abocament.

 

L’empresa adjudicatària de l’obra és Romà Infraestructures i Serveis, SAU, amb un pressupost d’adjudicació de 247.810,98 €, import subvencionat al 100% per l’Agència de Residus de Catalunya.

 

El Dipòsit Controlat de Residus Municipals de la Noguera és actualment una instal·lació en ús que dona servei a tota la comarca de la Noguera. S’hi dipositen tots els residus de la fracció rebuig de les recollides dels contenidors de la via pública de tots els municipis de la comarca.

 

La resta d’instal·lacions comarcals per a la recollida i gestió de residus són les deixalleries de Balaguer i Artesa de Segre, el dipòsit de runes i la deixalleria mòbil per a particulars. Per a més informació, visiteu la web del Consell Comarcal de la Noguera: www.ccnoguera.cat.

 

 

Infolleida