Conveni entre l’Ajuntament i el Centre Excursionista de Balaguer

16/05/2018

Recentment, els membres de la junta directiva del Centre Excursionista de Balaguer i socis compromissaris que formen la secció d’escalada dins del mateix club, han renovat el conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Balaguer. L’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal i la regidora d’esports, Gemma Vilarasau, van atendre les seves intencions i es van parlar les bases d’un conveni que ha d’estar el punt de partida i un exemple entre la corporació municipal i la resta d’entitats esportives de la ciutat.

 

Aquest conveni redacta la voluntat del CEB de millorar l’equipament de boulder i rocòdrom que es troba al pavelló del molí de l’esquerrà, d’aquesta manera es podrà potenciar l’equipament i promoure el seu ús; també es garanteix el control i ús de l’equipament a càrrec del membres socis de l’entitat amb una garantia de poder comptar amb unes vies ben preparades per l’activitat. Així mateix, es van atendre d’altres necessitats i futurs projectes esportius vinculats amb l’escalda, com la millora de serveis en la instal·lació, i la possibilitat de presentar un projecte d’ampliació del mateix equipament.

 

S’espera que aquest procés sigui beneficiari per ambdues parts i assoleixi tots els objectius que es busquen amb aquest acord. Us podeu adreçar a la següent adreça electrònica per rebre més informació i poder gaudir de l’equipament: cebalaguer@cebalaguer.cat o escalada.ceb@gmail.com

 

Infolleida