Cribratge massiu a Albesa

20/08/2020

En total s’han fet més de 150 proves PCR, i es pretén fer una radiografía del municipi i detectar el nombre de casos assimptomàtics per tallar, així, les cadenes de contagis, després de l’increment de casos dels darrers dies 

Per tal de fer una radiografia de la incidència de la Covid-19 al municipis, i conèixer en quins col·lectius i edats hi ha més incidència del virus, Albesa ha realitzat, aquest dijous, un cribratge massiu. Així doncs, més de 150 persones s’han realitzat les proves PCR, després de respondre a la crida d’assistir-hi voluntàriament adreçada, principalment, als col·lectius més vulnerables, com són les persones grans o els temporers.  


Cal tenir en compte que, en els darrers dies, el nombre de casos al municipi ha augmentat considerablement, sumant-ne una vintena de nous. Així doncs, amb les proves es pretén detectar els casos asimptomàtics i tallar, així, les cadenes de contagi. 

 

Els resultats de les proves arribaran en uns dos dies, i serà aleshores quan caldrà estudiar si cal o no prendre més mesures.

Ariadna Sánchez