Cubells arranja els camins municipals

04/10/2019

L'obra consisteix en millorar un total de 12 quilòmetres de camins mitjançant l'aportació d'àrids reciclats i en l’anivellació i perfilació del seu ferm

L’Ajuntament Cubells està duent a terme el condicionament dels camins municipals de Cubells i de la Torre de Fluvià per tal de tenir-los en bones condicions per als usuaris, principalment pagesos i treballadors de les finques però també per les persones que van de pas. 

L’ajuntament millorarà un total de 12 quilòmetres de camins amb àrids reciclats. Les millores consistiran en l'aportació d'àrids i en l’anivellació i perfilació del ferm. Amb aquesta actuació, la xarxa de camins del terme estarà en condicions òptimes per als seus usuaris. 

Josep Regué, alcalde de Cubells, explica que és una millora molt necessària ja que la majoria de camins no estan asfaltats, i amb el pas del temps es deterioren degut a l'ús habitual de vehicles i maquinària agrícola. “Molts camins també es veuen malmesos amb el pas del temps, inclús la pluja arribar a inundar alguns trams,  fet que quan té lloc suposa un greu deteriorament del tram de camí afectat”, apunta l’alcalde. 

El pressupost per aquesta obra és de 103.000 euros, dels quals la Generalitat en subvenciona la meitat. L’empresa que està duent a terme les obres és Àrids Romà de Miralcamp. Les obres finalitzaran a meitat d’octubre. 

Infolleida