Curs d'ASPID d'atenció al client i venda per a auxiliars de comerç

26/08/2021

L’entitat a obert la inscripció al curs, que es farà entre el 13 de setembre i el 5 de novembre i que s'adreça a persones en situació d'atur

 

ASPID portarà a terme entre el 13 de setembre i el 5 de novembre un Curs d’Auxiliar de Comerç de 220 hores de durada destinat a aportar als participants coneixements i competències en l'atenció al client i la venda. El curs, que es farà des del Punt de Formació Incorpora d'ASPID en modalitat semipresencial, s'adreça a persones en situació d'atur i ofereix un total de 18 places.

 

L'objectiu de la iniciativa és millorar les possibilitats d'inserció dels inscrits en el sector del comerç (tant en petites botigues com en grans superfícies i supermercats) en els àmbits més variats: venda de roba, alimentació, electrònica, perfumeria, etc. La formació inclourà competències transversals i tècniques amb un total de 50 hores de pràctiques i 20 hores de competències digitals

 

Cal recordar que ASPID forma part de la xarxa Incorpora de la Fundació la Caixa a Lleida i és entitat gestora del Punt de Formació Incorpora. En aquest marc, l'any 2020 ASPID va desenvolupar dos cursos de formació tecnicoprofessional, que es van traduir en 240 hores de formació, amb un total de 32 alumnes participants. El balanç va ser positiu, amb un 25% d’inserció dels participants en el mercat de treball.

 

El Curs d’Auxiliar de Comerç serà el segon organitzat l'any 2021 per ASPID en el marc del Punt Formatiu Incorpora, després del Curs de Treballs verticals i d'alçada portat a terme els mesos de febrer i març.

Infolleida