Denuncien el tancament de la base d’helicòpters de Bombers de Tiurana

05/05/2021

Després de l’anunci del departament d’Interior de traslladar la base d’helicòpters d’incendis forestals de Tiurana a Tremp, alcaldes de la Noguera i l’Associació de Defensa Forestal del Mig Segre denuncien que l’equipament és essencial per la comarca ja que, fins ara, ha estat clau davant grans incendis forestals 

Alcaldes de la Noguera i l’Associació de Defensa Forestal del Mig Segre denuncien que el departament d’Interior traslladarà, aquest any, la base d’helicòpters d’incendis forestals de Tiurana a Tremp durant la campanya d’estiu. Davant d’aquest situació, demanen que es mantingui aquest equipament que, asseguren, és essencial per a la comarca. 

 

Des de la comarca asseguren que aquest equipament aporta tranquil·litat en una zona amb gran superfícies forestals i que fins ara ha estat clau davant grans incendis forestals. Ara, doncs, estan a l’espera de reunir-se amb el departament d’Interior per conèixer els motius del projecte.  

 

Així doncs, i davant l’anunci del trasllat, asseguren que duran a terme mobilitzacions, com talls de carreteres, per paralitzar el projecte.

Ariadna Sánchez