Diferents actes per commemorar el dia 8 de Març a Balaguer

05/03/2021

Entre d’altres actes, el proper 8 de Març s’inaugurarà el mural del carrer Sant Jaume en un acte on també es llegirà el manifest commemoratiu per part de diferents col·lectius. Enguany, però, la Paeria de Balaguer també durà a terme propostes al llarg de tota la setmana 

La Paeria de Balaguer ha presentat, aquest divendres, els actes que tindran lloc en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Enguany, però, els actes aniran més enllà del propi 8 de Març, i és per això que s’han programat diferents propostes al llarg de la setmana. 

 

Així doncs, i com a acte central, el dia 8 de Març tindrà lloc la inauguració del mural del carrer Sant Jaume, una inauguració que anirà acompanyada de les lectura del manifest commemoratiu per part de diferents col·lectius. D’altra banda, també tindrà lloc, el proper dissabte, la inauguració del Punt lila de la ciutat. 


També en el marc de la commemoració, la sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer acollirà una mostra centrada en la figura de la dona.

Ariadna Sánchez