Dinar solidari “Posa’t la Gorra” el proper 6 de Maig

23/04/2018

Dins de les activitats de la festa solidària “Posa’t  la Gorra” del diumenge 6 de maig de 2018 a Balaguer, l’entitat Afanoc i el Consell Comarcal de la Noguera organitzen el dinar solidari amb l’objectiu de compartir aquesta diada amb totes les persones que volen seguir col·laborant i participant en aquesta jornada.

 

El dinar es farà al pavelló del Molí de l’Esquerrà, i es preveu que aplegui 600 participants. Els tiquets es poden comprar a Lapallavacara de Balaguer, i els preus són 10 € el menú infantil i 15 € el d’adult.

 

Moltes entitats, administracions, associacions, empreses, i comerços col·laboren amb diferents aportacions per aquest dinar solidari, entre les quals els més de 200 obsequis que se sortejaran durant el dinar. Per acabar la festa, tots els assistents al dinar gaudiran d’una sessió de ball, que és oberta a tothom que comprat la gorra.

 

Com a novetat, enguany s’habilitarà un espai amb un petit grup d’animació infantil perquè els nens i les nenes, un cop hagin acabat de dinar, puguin també gaudir de la festa.

Infolleida