El 75è aniversari de l’IEI viatja a Bellmunt d’Urgell

16/04/2017

Els actes del 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs s’han desplaçat avui a Bellmunt d’Urgell gràcies a la representació de l’espectacle ‘El petit elefant’, que ha ofert el Centre de Titelles de Lleida.

Un dels eixos dels actes d’aquest 75è aniversari és la projecció al territori de l’IEI, que s’està articulant mitjançant el cicle “75 anys, 75 mirades al territori”. Aquest cicle està viatjant per tota la demarcació lleidatana i inclou un extens ventall artístic, amb música, teatre, literatura, espectacles de carrer i escènics, sempre buscant arribar a un ampli espectre de públic i també potenciar la qualitat creativa de les creacions que es fan a Ponent. És dins aquesta línia que s’ha emmarcat la representació de l’obra ‘El petit elefant’, que el Centre de Titelles de Lleida ha dut avui a Bellmunt d’Urgell.

‘El petit elefant’ narra una història creada a partir d’un conte de Rudyard Kipling que té com a protagonista un petit elefant molt tafaner que es passa tot el dia fent preguntes. Fins que un dia, amb l'objectiu de saber què menja un cocodril del seu entorn, opta per emprendre ell sol un llarg camí cap al riu Limpopo, on hi viu el cocodril i així poder esbrinar-ho per ell mateix, un viatge en el que fa tota mena de descobertes.

Infolleida