El Castell del Remei inicia la temporada amb moltes activitats

12/09/2019

El Castell del Remei inicia la temporada de Tardor amb una programació d’activitats abundant i variada. Cultura, literatura, música en viu, escapes room, observació astronòmica, taller de tàpia, entre altres, són alguns dels protagonistes dels esdeveniments.

Diumenge vinent, tindrà lloc una iniciativa en col·laboració amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa a l’entorn de l’exposició Roba de Blanc de la Col·lecció Victòria Antó d’aixovar antic, que s’exposa fins al mes de novembre a la sala Lucilla Atilia del celler.

Sota el nom de Llenceria literària, l’activitat consisteix en la lectura recreada en diferents dependències de la Casa Castell del Remei -amb actrius del grup “El fil invisible” abillades amb peces de la col·lecció-, en la inauguració oficial de l’exposició i en un aperitiu amb un concert doble en acústic.

El cap de setmana següent ja comença amb força el divendres, 20 de setembre, amb una sessió d’observació astronòmica dirigida per un especialista del Centre d’Observació de l’Univers i un sopar fred amb tast comentat de vins.

Dissabte, 21 de setembre, hi haurà exhibició de modelisme naval al llac, a càrrec de membres de  l’Associació de Modelisme de Tàrrega, amb activitat que permetrà el pilotatge al públic infanti assistent.

El mateix matí i el del dia següent, diumenge 22, hi haurà diferents torns de l’escape room El misteri de la verema que permet conèixer el celler més antic de Catalunya junt amb el procés d’elaboració del vi.

El cap de setmana dels dies 28 i 29 de setembre tindrà lloc un taller de restauració de tàpia a càrrec de Fet de terra.

I el diumenge, 6 d’octubre, la plataforma Canal Viu celebra la Diada de les banquetes amb plantada d’arbres i esmorzar.

Com és tradicional, el segon diumenge del mes d’octubre, tindrà lloc la històrica Festa Major del Castell del Remei que se celebrarà durant tot el matí el dia 13.

El diumenge  27 d’octubre, els aficionats als vehicles d’època podran admirar biscuters que es concentraran i exhibiran a la finca.

D’altra banda, la sala d’exposicions del celler segueix amb la seva programació estable, que preveu acollir l’obra de la il·lustradora Sònia Alins abans d’acabar l’any.

Infolleida