El Celler Costers del Sió presenta el vi “Finca Siós” un vi elaborat als trulls de pedra

05/10/2017

Finca Siós, elaborat amb les varietats de Garnatxa i Syrah, i fermentat durant un sis dies a temperatura natural als trulls de pedra del S.XI, és un vi que neix com a homenatge al fundador del Costers del Sió.

L’alta qualitat que presenta la finca històrica del Celler Costers del Sió, situat a la Ribera del Sió, ha permès l’elaboració del Vi de Trull, Finca Siós, un vi elaborat amb les varietats de Garnatxa i Syrah fermentat durant uns sis dies a temperatura natural als trulls de pedra del S.XI descoberts a la històrica finca de Flix.

 

Aquest vi neix com un homenatge al fundador del Costers del Sió, Juan de Porcioles. En motiu del desè aniversari, que tingué lloc l’any passat, el Finca Siós es convertí, també, en un tribut als orígens del celler, ja que és fruit de la vinificació a l’estil antic, en trulls de pedra.

 

Les aromes dels trulls de pedra han permès al Finca Siós convertir-se en un dels millors vins del celler.

Ariadna Sánchez