El Celler de l’Arnau recupera “Les Cassoletes de la Noguera”

21/06/2017

La campanya gastronòmica fou impulsada pel Consell Comarcal del 1995 al 1999, i el Celler de l’Arnau l’ha volgut recuperar i incorporar a la seva carta

El restaurant Celler de l’Arnau ha recuperat la campanya gastronòmica “Les Cassoletes de la Noguera”, una campanya que el Consell Comarcal havia impulsat del 1995 al 1999 entre diferents restaurants de la comarca.

 

Antigament, la campanya consistia en incorporar a la carta diferents tipus de cassoles de tros elaborades amb ingredients de temporada. Al Celler de l’Arnau son dues diferents les que s’hi poden trobar, d’una banda la “Cassoleta de l’Arnau”, feta a base de carn, i d’altra, la “Cassoleta del Montsec”, elaborada a base de bacallà.

 

Des del Celler de l’Arnau, consideren que la recuperació d’aquesta campanya, permetrà tornar a recuperar plats tradicionals i elaborats a base de productes típics de la zona, com són els caragols.

Ariadna Sánchez