El Centre d’Interpretació del Montsec obra portes aquest cap de setmana

17/03/2021

A partir d’aquest cap de setmana, el públic ja podrà visitar, al Centre d’Interpretació del Montsec de Vilanova de Meià, l’exposició “Paleontologia a les Terres de Lleida. La Pedrera de Meià i l’inici d’un món modern”, una mostra que permetrà al visitant gaudir del patrimoni paleontològic de la zona 

El proper cap de setmana s'obre al públic, al Centre d’Interpretació del Montsec de Vilanova de Meià, l’exposició “Paleontologia a les Terres de Lleida. La Pedrera de Meià i l’inici d’un món modern”. La nova exposició permetrà al visitant gaudir d’una mostra del patrimoni paleontològic de la zona, amb fòssils provinents de la Pedrera de Meià i en un estat de conservació excepcional.

 

Així, la nova museografia adapta una exposició produïda per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, que a cedit temporalment un centenar dels fòssils de la seva col·lecció i que, juntament amb la col·lecció García-Castellanos, cedida a l’Ajuntament de Vilanova de Meià, permet al visitant endinsar-se en el món què van viure els dinosaures. 

 

El Centre d’Interpretació del Montsec obrirà, de moment, els caps de setmana i amb horaris especials per les vacances de Setmana Santa.

Ariadna Sánchez