El centre esplai Gaspar de Portolà acull la trobada d’infants i joves de la FEMN

13/09/2017

Mig miler d’infants i joves acompanyats dels seus monitors i monitores tenen una cita amb el lleure el proper 7 d’octubre, a Balaguer. L’esplai Gaspar de Portolà és l’encarregat d’organitzar una trobada, que se celebra cada dos anys, entre tots els participants dels esplais de la fundació d’esplais FEMN i ho fa amb una sèrie d’activitats lúdiques i divertides per gaudir d’una jornada de lleure, música i voluntariat.

Sota el lema CANYA A L’ESPLAI, la diada començarà amb una gimcana per la ciutat. Després de dinar, al pavelló Molí de l’esquerrà, el grup de percussió Patakada acompanyarà els infants i joves en l’estona lliure. La tarda estarà protagonitzada pel teatre i la música amb un espectacle itinerant fins a la plaça Mercadal i amb un grup d’animació per ballar fins ben entrades les sis de la tarda.

L’activitat està dirigida a tots els infants i joves entre 6 i 15 anys que formin part d’un centre de la Fundació d’esplais Santa Maria de Núria. Les inscripcions estan obertes fins el 21 de setembre.  

Infolleida