El CF Balaguer s’endú un punt en el derbi contra el FC Borges

14/10/2018

Empat a dos en el derbi lleidatà d’aquesta jornada que ha enfrontat el FC Borges i el CF Balaguer. Els garriguencs han dominat la major part del partit tenint una elevada possessió de la pilota i estavellant fins a dues pilotes al pal. El Balaguer per la seva banda ha estat més efectiu i ha transformat dues de les poques ocasions que ha tingut tot i jugar amb un home més des del minut 21 de la segona part

FC Borges i CF Balaguer es reparteixen els punts del derbi de Primera Catalana després d’empatar 2 a 2. El partit ha començat de cara pels borgencs que des del primer minut han dominat el joc, tenint una alta possessió de la pilota i creant diverses ocasions clares de gol, que finalment ha arribat de mans de Ricard Sanchís al minut 35. L’alegria però no ha durat gaire al municipal de les Borges Blanques, ja que només sacar del mig del camp  el CF Balaguer ha empatat el partit amb una jugada d’estratègia que ha culminat Adrián Fernández.

A la segona part el FC Borges ha continuat dominant el matx i Joel Guitart ha tornat a avançar als garriguencs amb un gol al minut 48. A partir d’aquí les coses s’han complicat pels borgencs que han vist com l’àrbitre els xiulava un penal en contra i expulsava Gerard Tió per unes mans clares just a la línia de gol. Adrián Fernández s’ha encarregat de transformar el penal pel CF Balaguer que ha aconseguit fer pujar al marcador el 2 a 2 definitiu.

Amb aquest empat el FC Borges continua sense guanyar a casa després de 7 jornades i paral·lelament, el CF Balaguer salva un punt després d’una setmana complicada amb canvi d’entrenador inclòs.