El Consell Comarcal de la Noguera demana solucions davant els problemes de la xarxa elèctrica

18/08/2017

També denuncien la falta d’informació per part d’Endesa

El Consell Comarcal de la Noguera presentarà una nova queixa a la Conselleria d’Empreses i Coneixement davant els continuats problemes amb el subministrament elèctric. Des de finals del 2016 l’organisme comarcal, la Diputació de Lleida i els Serveis Territorials d’Empresa han mantingut diferents reunions amb Endesa per mirar de trobar una solució. Aquest passat cap de setmana fins a 9 municipis de la Noguera, han tornat a tenir microtalls, talls intermitents i pujades de tensió que han coincidit amb Festes Majors i el pont del 15 d’agost.

A més de les deficiències en el subministrament, des del Consell Comarcal també denuncien la falta d’informació per part d’Endesa i el fet que l’empresa no hagi facilitat als ajuntaments un número de contacte directe.

Al setembre està prevista una nova reunió entre Endesa i les administracions. Mentrestant, el Consell Comarcal ja s’ha ficat en contacte amb els ajuntaments dels pobles afectats per tal de recollir les incidències i queixes d’aquest passat cap de setmana i poder traslladar-les a la Conselleria d’Empresa i Coneixement.

 

 

Anna Berga