El Consell Comarcal de la Noguera inicia la fase de diagnosi per la reactivació socioeconòmica 

04/03/2021

El Consell Comarcal de la Noguera està treballant en la fase de diagnosi per al Pla de reactivació socioeconòmica de la comarca, que ha de permetre identificar les actuacions per contenir l’impacte derivat de la crisi provocada per la pandèmia. En l’actual fase, es pretén conèixer la situació real i actual de les empreses de la Noguera 

El passat mes de novembre, el Consell Comarcal de la Noguera es va adherir al programa d’ajuts per a l’elaboració i execució de plans de reactivació socioeconòmica Covid-19, uns plans que han de permetre identificar les actuacions necessàries i urgents per contenir l’impacte derivat de la crisi provocada per la pandèmia. 

 

Ara, el Consell està treballant en la fase de diagnosi. Una de les accions inicials consisteix a conèixer la situació real i actual de les empreses del territori i, és per això, que s’ha redactat una enquesta dirigida al teixit empresarial de la Noguera. 

 

L’enquesta, que estarà oberta fins el dia 22 de març, ja està disponible al web del Consell Comarcal però també es farà arribar a les empreses per correu electrònic.

Ariadna Sánchez