El Consell Esportiu de la Noguera renova la Comissió Directiva i escull Kevin Bruque com a President

07/06/2021

L’Assemblea del Consell Esportiu va reunir-se telemàticament el passat vint de maig i va renovar la seva Comissió Directiva. El passat dos de juny es va reunir la nova Comissió Directiva del Consell Esportiu de la Noguera i va escollir Kevin Bruque, representant de la Paeria de Balaguer, nou President de l’entitat

La nova Comissió Directiva va escollir com a vicepresident en Xavier Castellana, representant de l’Ajuntament de Vallfogona de Balaguer i com a secretària, na Lídia Ber, representant de l’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya. Altrament, la Comissió estarà formada per Josep Magrí, representant de l’Ajuntament d’Ivars de Noguera, Miquel Bernal, representant de l’escola Gaspar de Portolà, Sergi Llurba, representant de l’Escola Vedruna Balaguer, Xavier Olivart, representant de l’Escola Àlber, Eduard Arjona, representant de la ZER El Montsec, Daniel Valls, representant de l’Escola Pia de Balaguer, Toni Sala, representant del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Mª Marquès, representant del Club Esportiu Runner’s Balaguer i Àngel Asensio, representant de la Federació Catalana de Bitlles.

La nova Comissió Directiva haurà d’afrontar la problemàtica sobre la falta de socorristes en alguns municipis a pocs dies perquè comenci la temporada de les piscines d’estiu tal com apuntava la Secretària Tècnica, Lorena Botanch, en l’anterior comunicat. Actualment, el Consell Esportiu s’encarrega de les piscines de 22 municipis i es necessiten uns 35 socorristes.
Infolleida