El darrer espectacle del cicle ‘A Escena’ es podrà veure al Teatre de Balaguer el dia 14 de febrer

12/02/2020

El proper divendres dia 14 de febrer es podrà veure el darrer dels espectacles del cicle ‘A Escena’, titulat Likes, de Núria Guiu.

En l’obra s’entrecreuen dansa i text per qüestionar el preu que hom està disposat a pagar per rebre likes a les xarxes socials. I ho fa partint de dos fenòmens molt populars, com són el cover dance i els tutorials en vídeo sobre els exercicis corporals de ioga. Aquests tipus de publicacions tenen com a objectiu l’exposició pública del propi cos, i la seva consegüent demanda d’acceptació en les comunitats digitals.

A partir d’aquests plantejaments i a través del moviment i la dansa, Núria Guiu explora la idea del cos com a objecte, i com les pantalles han contribuït enormement a mercantilitzar els likes que hom rep.  

 

Des de l’Àrea de Cultura de la Paeria es valora molt positivament el cicle ‘A Escena’, en el marc del qual s’han pogut veure quatre espectacles de diverses disciplines, com són dansa, música i teatre. Amb aquests muntatges de petit format s’ha pretès atansar al públic la tasca de les persones intèrprets, compartint l’espai escènic i gaudint d’una proximitat física que permet entendre els espectacles des d’una perspectiva diferent.

Les produccions que s’han pogut veure durant el cicle han estat: Il velatorio lírico; La rambla de les floristes; Pau Figueres Quartet; i Likes. Totes han tingut molt bona acceptació entre el públic, amb una mitjana d’entre 90 i 100 espectadors per actuació.

 

Infolleida