El Freedom Festival de Torrelameu torna al juliol

31/05/2021

El rap electrònic de Zoo liderarà el cartell després de la cancel·lació de l'any passat

Després de la cancel·lació l’abril de l’any passat per culpa de la pandèmia, Torrelameu acollirà el proper 23 de juliol una nova edició del Freedom Festival, que tindrà com a cap de cartell el grup valencià Zoo. El certamen, impulsat des de l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida –en col·laboració amb l’ajuntament i la Diputació–, va nàixer el 2018 com un festival de caràcter benèfic a favor de l’alliberament dels presos independentistes amb una recaptació destinada a la caixa de solidaritat també amb els exiliats catalans.

L’èxit creixent de convocatòria va fer que l’any passat fins i tot s’organitzés un festival de dos dies amb zona d’acampada inclosa, amb grups com Oques Grasses, Lildami o Lágrimas de Sangre. Per a la recuperació del festival s’ha previst un cartell encapçalat pel rap electrònic de Zoo, una de les bandes que van esgotar entrades en la passada festa major de Lleida, en la qual va presentar el seu tercer treball discogràfic, Llepolies, dotze noves cançons amb lletres carregades de reivindicació social.

Completaran el programa el cantautor de Balaguer Culli, el grup de versions Pernil Salat i les barreges del perversor musical Lo Puto Cat. Entrades demà a la venda (17.00 h) a.

freedomlleida.com amb una promoció a 15 € per a les cent primeres; una segona a 18 € per a les 300 següents, i la resta a 20 € fins a completar l’aforament limitat.

SEGRE.COM