El GAL Noguera - Segrià Nord organitza una jornada adreçada a petites i mitjanes empreses

12/12/2018

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord va organitzar una jornada ”Tres punts clau de comptabilitat i fiscalitat per autònoms” el passat dilluns 3 de desembre al Consell Comarcal de la Noguera, adreçada a petites i mitjanes empreses.

La presentació de la jornada va anar a càrrec de Sònia Valero, vicepresidenta del Consell Comarcal. A continuació, el ponent Joan R. Viaña, gerent de COMPSA i advocat i tècnic d’Hisenda en excedència, va donar a conèixer quines són les despeses més importants que en ser autònoms són fiscalment rellevants.

Després de la pausa, es va parlar de les despeses deduïbles, inversions i les consegüents amortitzacions També es van tractar temes com les subvencions i les novetats referents a l’impost sobre la renda de les persones físiques i l’impost sobre el valor afegit.

En la cloenda de la jornada es van debatre algunes qüestions relatives a les inversions, amortitzacions i subvencions. A més, les persones assistents van poder resoldre els seus dubtes basats en casos personals.
Infolleida