El Geoparc Orígens celebra el 3r aniversari

17/04/2021

Després de tres anys amb les portes obertes, el centre Geoparc Orígens s’ha convertit en un punt molt important de dinamització de la zona del Mont-roig a través del seu patrimoni històric i natural. Per celebrar el seu tercer aniversari, el centre ha organitzat una sortida a la Cova del Tabac 

Ja fa tres anys que el Geoparc Orígens va obrir les portes, un espai que va néixer amb l’objectiu de dinamitzar el territori de la zona del Mont-roig a través del seu patrimoni històric i natural. El centre, que es dedica a la investigació i divulgació del patrimoni des de les vessants educativa, lúdica i turística, pretén relacionar el coneixement que es desprèn del treball de recerca arqueològica amb les activitats de caire experiencial que duu a terme per a tot tipus de públic. 

 

Per celebrar el seu tercer aniversari, que s’havia de celebrar l’any passat però la pandèmia va obligar a ajornar-ho, el centre ha dut a terme una sortida a la Cova del Tabac, un dels punts més emblemàtics de la zona. 

 

Des del centre esperen poder seguir dinamitzant el territori i patrimoni històric durant molts anys més, permetent als visitants conèixer més a fons el que amaguen les restes arqueològiques de la zona.

Ariadna Sánchez