El IV festival ‘Rodautors’, que ja té el cartell definitiu, acollirà 18 actuacions entre el 29 i el 31 de maig a Os de Balaguer

05/03/2020

El Petit de Cal Eril, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Meritxell Neddermann, El Jose i Maria Jaume Martorell, caps de cartell d’aquesta edició

La IV edició del festival itinerant Rodautors, que enguany tindrà lloc entre el 29 i el 31 de maig a Os de Balaguer (la Noguera), ja té el cartell definitiu. Format per 18 actuacions, l’elenc d’artistes es va donar a conèixer ahir a la sala New Fizz de Barcelona en el marc del projecte ‘Micros Oberts’.

El Rodautors comptarà amb 18 concerts de El Petit de Cal Eril, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Meritxell Neddermann, El Jose, Maria Jaume Martorell, Oscárboles, Lia Sampai, Daniel Felices, Natalia Fustes, Luis Carrillo, Clara Olóndriz, Hoven, Raquel Riba Rossy, Oye Sebas, Juan Gallardo, Carla Collado i Adam Giles Levy.

Aquest any, i com a novetat, l’organització ha previst que es pugui fer una reserva per estar a la zona d’acampada que inclou una bossa del festival i descomptes a la barra, per un import de 12 €. Es pot realitzar la reserva en aquest enllaç: https://entradium.com/events/iv-festival-rodautors.

Un dels promotors de Rodautors, el cantautor Joan Blau, ha explicat que la IV edició és la de la consolidació, d’un futur on els escenaris seran sempre pobles d’uns 500 habitants, tal i com ja va passar en passades edicions (Penelles, Mura i Torrebesses). El festival també manté la seva col·laboració habitual amb el Grup Enderrock i i la plataforma de música emergent Sona 9.
Infolleida