El jutge exclou nou municipis de la Noguera de les noves mesures

19/07/2020

Es tracta dels municipis dependents del CAP de Ponts i d’Artesa de Segre on, des del 9 de juliol, només s’han registrat dos nous positius. A la resta de municipis es prohibeixen les reunions de més de 10 persones i bars i restaurants han de reduir l'aforament a la meitat a l’interior dels locals 

Les noves mesures anunciades per la Generalitat a la Noguera no han estat aprovades al cent per cent pel jutge que n’ha exclòs nou municipis d’aquesta comarca. Es tracta dels municipis que depenen del CAP de Ponts i del d’Artesa de Segre ja que des del passat 9 de juliol només han registrat dos nous positius en cada àrea de salut. 

 

La decisió, celebrada pels municipis afectats, permet als veïns i veïnes de les diferents poblacions mantenir l’activitat, fet que celebren, també, pels diferents negocis de la zona.  

 

A la resta de municipis, però, el Govern prohibeix les trobades de més de deu persones i obliga a tancar els espais amb més concentració de persones, com teatres o gimnasos. A més a més, bars i restaurants han de reduir l'aforament a la meitat a l’interior dels locals.

Ariadna Sánchez