El Ministre d'Agricultura, Ramaderia i Pesca visita la cooperativa Actel Grup 

28/09/2022

En el marc de la seva estada a terres lleidatanes, el Ministre d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Luis Planas, ha apuntat que s’està estudiant la problemàtica per la gestió de la crema de restes vegetals, així com ha assegurat, però, que és una llei que s’ha de complir. El Ministre ha volgut remarcar, també, els diferents ajuts aprovats per tal de donar suport al sector primari en aquests moments complicats al que està fent front 

Intentar buscar una solució, si fa falta amb una modificació legal, per tal que la problemàtica de la gestió burocràtica per la crema de restes vegetals,si bé és una llei a la que s'hauran d’adaptar, s’agilitzi, així ho ha dit el Ministre d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Luis Planas, en el marc de la seva visita a les instal·lacions de la cooperativa ActelGrup. El ministre ha remarcat, també, que entén la preocupació per part dels pagesos. 

 

Les mesures que s’han pres per ajudar al sector primari en aquests moments complicats que està vivint, ha estat, també, una de les qüestions que el ministre ha volgut remarcar. 

 

El sector làctic, també ha estat un dels que ha rebut ajuts directes més importants.  

 

En el marc de la visita a terres lleidatanes, el ministre ha visitat, que també, les instal·lacions de Fruita Bach, així com ha estat present en la clausura del cinquè Congrés Nacional d'Enginyers Agrònoms.

Ariadna Sanchez Ber