El Monestir de Les Avellanes reprèn l’activitat cultural

16/07/2021

Després de mesos aturat, el Monestir de Les Avellanes ha reprès l’activitat cultural amb l’exposició “Costumisme”, de l’artista Jaume Solsona. Pel que fa al calendari d’activitats, preveu realitzar diferents propostes de cara al setembre i octubre a l’espera que les mesures sanitàries ho permetin 

Amb l’exposició “Costumisme”, de l’artista de Vilanova de Bellpuig, Jaume Solsona, el Monestir de Les Avellanes ha reprès l’activitat cultural. A través de les més de cent obres que reuneix en aquesta exposició, l’artista relata tipus socials, ambients i peculiaritat d’aspectes tradicionals de la vida de poble. 

 

Així, la cultura i l’art han tornat al Monestir que, després de mesos aturat, ha tornat a portar les exposicions a la seva Sala Capitular amb l’esperança de poder mantenir la normalitat. 

 

Pel que fa al calendari cultural, el Monestir preveu realitzar diferents activitats de cara a setembre i octubre, sempre i quan les restriccions ho permetin. L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins el proper 31 d'agost.

Ariadna Sanchez Ber