El nou cicle "A escena" del Teatre de Balaguer s'inicia aquest cap de setmana amb "Il Velatorio" 

16/10/2019

Il Velatorio Lirico es representarà el dissabte 19 d’octubre a les 20.30 h

Canvi de dia en l’estrena del cicle A ESCENA per motius de la vaga general anunciada a Catalunya per aquest proper divendres 18 d’octubre. Aquest fet, provoca que el concert Il velatorio liricoes traslladi al dissabte 19 d’octubre a les 20.30 h, al Teatre Municipal.

El nou cicle A ESCENA es caracteritza en formats de muntatges escènics de petit format i on el públic és a dalt de l’escenari, compartint espai amb els artistes. D’aquesta manera, es pretén apropar, molt més encara, el públic a les quatre propostes que formen part d’aquest cicle, amb gèneres ben diversos: multi disciplinar, teatre, música i dansa.

Il velatorio lirico, homenagio a Caterina Tosti Castafiore està dirigit pel balaguerí Jesús Agelet, que també ha fet la dramatúrgia de l’espectacle. La música ha anat a càrrec del músic, també balaguerí, Xavier Monge. Els dos, juntament amb el baríton Javier Lázaro comparteixen escenari. L’espectacle, amb una durada de poc més d’una hora, gira al voltant de la figura de la Caterina Tosti Castafiore, amb una llarga existència plena de música i amistats. Entre d’altres, destaca pel fet de ser neta del músic Francesco Paolo Tosti, i amiga i confident d’un gran nombre de compositors i mecenes del romanticisme. Per al Velatorio lírico s’han escollint vàries de les seves cançons més representatives, salpebrades amb el relat d’anècdotes i moments especials de la seva vida. 

El cicle A ESCENA començarà doncs aquest proper dissabte 19 d’octubreamb Il velatorio lirico. Li seguiran tres propostes més. El 22 de novembre, l’obra de teatre La rambla de les floristes, el concert el 17 de gener de Pau Figueres Quartet i al febrer, la dansa de Núria Guiu i el seu particular Like.

 

 

 

L’abonament del cicle A ESCENA per a les quatre propostes es ven al preu de 15 € i les entrades a 5 €. Tant les entrades com els abonaments ja són a la venda a l’oficina de turisme de Balaguer, presencialment en els horaris d’11 a 14 i de 18 a 20 h o bé per telèfon al 973445194. També es podran comprar entrades 1 h abans del començament de la funció a la taquilla del Teatre. L’aforament és limitat a 100 espectadors.

 

Infolleida