El PAM amplia les visites al públic general a partir de divendres

16/03/2021

A partir del proper divendres, el públic general podrà visitar el Parc Astronòmic i conèixer les diferents novetats d’enguany, entre les que s’hi troben l’ampliació de l’oferta de visites nocturnes familiars, una explicació sobre l’actualitat astronòmica de la setmana o la presentació del llibre “L’ull del Montsec” 

El proper divendres, 19 de març, el Parc Astronòmic del Montsec ampliarà les visites al recinte al públic general, sumant-les, així, a les visites concertades d’escoles i universitats que ha ofer durant aquestes últimes setmanes. D’aquesta manera, el públic general podrà accedir a l’espai i visitar les diferents novetats d’enguany, entre les que destaquen l’ampliació de l’oferta de visites nocturnes familiars. 

 

Com a novetat d’enguany, les visites guiades incorporen, també, una explicació sobre l’actualitat astronòmica de la setmana. En aquesta es donaran a conèixer les novetats sobre l'entorn de la recerca científica, les missions espacials o els esdeveniments astronòmics. 

 

Al llarg d’aquesta temporada també es presentarà el llibre “L’ull de Montsec”, una obra del periodista Francesc Guillaumet que detalla la història del Parc Astronòmic del Montsec.

Ariadna Sánchez