El PAM tanca amb èxit el 7è Festival d’Astronomia

12/10/2021

Més d’un miler de persones han participat a les diferents activitats organitzades pel Parc Astronòmic del Montsec en el marc de la setena edició del Festival d’Astronomia. Així, després de quatre dies intensos i amb una programació adaptada a les mesures actuals, des del Parc es fa un balanç molt positiu del Festival 

Són les últimes activitats que es realitzen en el marc del setè Festival d’Astronomia al Parc Astronòmic del Montsec, una edició adaptada a la situació actual però que ha penjat el cartell de complet en gairebé totes les activitats. Així doncs, des del Parc fan un balanç molt positiu del Festival. 

 

Com sempre, activitats estrella com les visites diürnes o experiments en ciència han estat els plats més forts d’una edició que, per primera vegada, ha traslladat part del seu programa a la vila d’Àger. 

 

Així doncs, des del Parc apunten que, després de la dura temporada que van viure l’any passat, marcada per la pandèmia, l’èxit de l’edició d’aquest festival suposa, poc a poc, recuperar tot el turisme que visita aquest punt de la Noguera.

Ariadna Sanchez Ber