El PAM tanca el 2021 amb un 63% més de visitants 

12/01/2022

El Parc Astronòmic del Montsec ha tancat la temporada amb bones xifres, incrementant un 63% els visitants respecte l’any 2020. Així, l’observació diürna per al públic general ha representat el 34% del total de les visites, i activitats com el Festival d’Astronomia i el Cicle de Música sota les Estrelles s’han pogut recuperar esgotants les entrades 

El Parc Astronòmic del Montsec ha tancat l’any 2021 amb xifres positives, i es que el centre ha tancat la temporada incrementat un 63% més els visitants respecte l’any 2020. Tot i que les xifres són positives, encara estan per sota dels nivells anteriors a la pandèmia, però des del Parc apunten que, poc a poc, van tornant a la normalitat. 

 

Així, a banda de les visites per a grups escolars o familiars, activitats com el Festival d’Astronomia o el cicle Música sota les Estrelles, també s’han pogut recuperar enguany.

 

Ara, i com és habitual, el Parc Astronòmic del Montsec ha tancat les portes per dur a terme les tasques de manteniment amb la previsió de tornar-les a obrir el proper 18 de febrer.

Ariadna Sanchez Ber